Акашовите записи са космически  досиета, невидими и труднодостъпни за обикновения човек.

...
Акашовите записи са космически  досиета, невидими и труднодостъпни за обикновения човек.
Коментари Харесай

Акашовите записи пазят информация за всички наши прераждания

Акашовите записи са космически  досиета, невидими и труднодостъпни за елементарния човек. Представете си голяма виртуална библиотека, където е съхранена цялата информация за всяко създание, живяло в миналото във времето.

В Акашовите записи се запечатва всяка наша мисъл, изречена дума и деяние. Те съхраняват данни освен от сегашния ни живот, само че и от всички наши прераждания. Както и бъдещи последствия (уроци), през които ще би трябвало да преминем вследствие на изборите ни, направени в сегашното.

Акашовите записи запечатват както положителните, по този начин и неприятните ни страсти, слова и действия. Но осведомени с тях настояват, че в самобитните небесни летописи няма присъди или наказания. Те са просто запис на пътуването на всяка душа в безкрайността.

За първи път в актуалната история Акашовите записи се загатват от съветската окултистка и писателка Елена Блаватска. Рускинята твърди, че научила за тях от тибетски монаси, съгласно които тайнствените записи могат да бъдат открити в " акаша ". Акашът в действителност е етера – петият детайл. Този пети детайл на пространството се смята за главен основател на действителността, от която се заражда всичко останало. В това число и материята.

Немският метафизик Рудолф Щайнер също поддържа тезата, че всяка мисъл, дума и постъпка на индивида оставя диря в етерното пространство. Всъщност Акашовите записи към този момент епохи наред са обект на внимание освен за езотериката, само че и за науката. Съвременният маджарски физик Ървин Ласло преглежда деликатно концепцията за акаша и стига до заключението, че в това мистично пространство са заложени шаблони за човешки идеали като естетика и душевно успокоение.

Изследователите на Акашовите записи постоянно вършат отпратка и към библейската " Книга на живота ". Тя за първи път се загатва в Стария завет. Според писанието, на небето се води запис на всеки живот и точно от тези записи душите се преценят.

Достъпът до Акашовите записи не е доста елементарен за елементарния човек. Особено в случай че той е воден само от любознанието да разбере каква информация се съхранява в небесното му досие. Затова пък има доста Учители, медиуми, шамани, напреднали йоги, монаси и други надарени със свръхспособности хора, които биха могли да ни оказват помощ за това. Неслучайно във всеки интервал от човешкото битие и развиване тук – на Земята се изпращат отдадени персони, които да поведат останалите напред.

Сред най-популярните персони, имали достъп до Акашовите записи, се подреждат имената на великия Нострадамус и на известния американски медиум Едгар Кейси. Хората, осведомени с енергийните летописи, споделят, че тези от нас, които също желаят да доближат до своите етерни досиета, могат да го създадат благодарение на хора като тях. Но това не е единственият метод. Могат да се свържат с ангели и други светли същества, както и посредством сънищата си. На помощ тук идват и множеството клипчета с сходна устременост, които могат да бъдат открити в YouTube и други платформи в мрежата. Но опитите да се надникне в мистичните летописи, не всеки път са сполучливи. Особено първоначално. Важно е да не се отхвърляме и да продължаваме да пробваме – без упования и с нужното самообладание.

Ето няколко съвета по какъв начин да улесните процеса и да достигнете по-успешно до персоналните си Акашови записи :

Решете какво тъкмо желаете да знаете. Дефинирайте допустимо най-точно своето желание и въпрос.

Знайте, че няма неверни, нито глупави въпроси и планове. Можете да попитате за всичко, което ви вълнува в този миг или по принцип.

Когато сте подготвени с въпроса си, помолете всички сили, управления, същества и източници да ви дойдат на помощ и да се разкрият пред вас. Дори и тези, за които не сте чували и не познавате все още.

Използвайте желаната от вас медитативна процедура. Навлезте в процеса без да бързате. Дайте си време да се отпуснете, да успокоите мозъка и мислите и да канализирате силата си. Помолете да ви бъде позволен достъп до записите по отношение на въпроса, който имате. Останете в отворено, възприемчиво положение, позволявайки на информацията да влезе в съзнанието ви. Тя може да е зрителна, слухова, под формата на лидер или ангел или някакво възприятие, чувство, носещо информация.

Ако се свържете с някое създание – попитайте го за името му и пояснете, че търсите достъп до Акашовите летописи по отношение на вашия въпрос.

Когато прецените, прекратете сесията и отделете време да запишете резултатите от извършения опит. Дали сте получили достъп и какво сте научили от него. Дори да не сте съумели – запишете своите мисли, усеща, страсти. Това може да ви е потребно за в бъдеще.

Имайте поради, че връзката с космичните канали се отваря и е по-силна вечер.

Разбира се, множеството хора не имат вяра в съществуването на Акашовите летописи. Мнозина гледат с подигравка и отхвърлят настойчиво, че сходно нещо е допустимо. По-прагматично настроените натури не имат вяра на нищо, което не могат да видят с очите си или да пипнат с ръка. А пък една огромна част от човечеството въобще в никакъв случай не е чувало за сходни галактически явления и са доста надалеч от нещата, за които приказваме. Но специалисти в региона настояват, че без значение дали имаме вяра или не, нашите Акашови записи не престават да запечатват всяка секунда от живота ни.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР